Una quarantena de persones a la cloenda dels cursos de català i la trobada de parelles lingüístiques d'Abrera

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Un espectacle de màgia del Mag Juanola ha amenitzat l'acte

L'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat aquesta setmana la cloenda dels cursos de català i la trobada de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua.

L'acte s'ha celebrat a la Casa de Cultura d'Abrera i ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació, Conxi Sierra, la tinenta d'alcalde, Giulia Mirto, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera, i la tècnica de normalització lingüística, Emma Delgado. I hi han assistit voluntaris, aprenents, alumnes i entitats col·laboradores del programa Voluntariat per la llengua d'Abrera.

Durant la celebració s'ha projectat un vídeo amb fotografies de les activitats fetes als cursos de català, així com amb les parelles lingüístiques i els establiments i entitats col·laboradores amb el Voluntariat per la llengua.

A continuació s'ha donat veu als autèntics protagonistes de l'acte: els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques. En primer lloc, han pujat a l'escenari alumnes dels cursos de català i han explicat què els ha aportat el curs de català. Després, han pres la paraula els voluntaris i aprenents per explicar les seves experiències com a parelles lingüístiques.

Finalment, el colofó de l'acte ha estat l'espectacle de màgia del Mag Juanola, que ha deixat tots els assistents bocabadats amb uns trucs de màgia espectaculars.

Un cop acabat l'acte, tothom ha pogut gaudir d'un tast de "plats del món" que han preparat alumnes i voluntaris i que ha servit com a espai de trobada i de conversa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?