Acaba el club de lectura de Salou

CNL de Tarragona

Activitats complementàries

En la darrera sessió feta a la biblioteca hi van participar 18 alumnes de nivell bàsic 3

Club de lectura de Salou

El dia 6 de juny es va fer la darrera sessió del club de lectura fàcil de Salou. En aquesta ocasió hi van participar 18 alumnes que havien llegit prèviament el llibre Les mateixes estrelles, de Núria Martí Constans. En un principi, la sessió havia de comptar amb la presència de l'autora, però per raons de salut no va poder ser-hi.

La sessió es va adreçar als alumnes del curs Bàsic 3 d'aquest trimestre i es va fer a la Biblioteca Municipal de Salou. La directora de la Biblioteca, Viqui Domingo, va donar la benvinguda i va encoratjar els alumnes a llegir i a fer ús dels serveis que hi ofereixen per tal de millorar l'aprenentatge del català.

El llibre va ser molt ben valorat per part dels alumnes i en van destacar els valors que hi ha reflectits: empatia, esperança, esperit de superació… Al segon trimestre també es va comentar un altre llibre la mateixa autora, Trampa de foc, en aquell cas amb els alumnes del curs Elemental 1.

Els clubs de lectura fàcil són activitats complementàries als cursos que fomenten la pràctica oral de la llengua en situacions disteses a través de la lectura de llibres adaptats al nivell. És una manera de generar aprenentatge de forma vinculada a les emocions.

Vols compartir aquesta notícia?