Acte d’entrega de premis al 3r Concurs de Microrelats de Comerç a l’Eixample

CNL de Barcelona

Ús professional

Es va fer al Centre Cultural La Casa Elizalde

El passat 18 de juny va tenir lloc al Centre Cultural La Casa Elizalde l'entrega dels cinc premis del 3r Concurs de Microrelats de Comerç a l'Eixample, que enguany ha tingut un gran èxit de convocatòria ja que ha comptat amb més de 130 microrelats participants.

Durant l'acte, el conseller de Comerç i Cultura del Districte de l'Eixample, Pedro Díaz, va elogiar la participació i la qualitat dels textos, així com la gran quantitat de comerços de l'Eixample que hi apareixen. Seguidament, va convidar l'establiment protagonista de cada microrelat premiat a fer entrega del premi a les cinc persones guanyadores:

- 1r premi: Qui es punxa aprèn a cosir de Cristina de Gispert

- 2n premi: Colmado Quílez d'Agustí Olivares

- 3r premi: A qui toca de Jordi Gasol

- 4t premi: L'Eulàlia de Pilar Papaseit

- 5è premi: La màgia del moment de Berta Bayo

L'acte va anar acompanyat de la música de clarinet de quatre estudiants del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, que van amenitzar l'acte amb peces de Mozart, Debussy o Joplin, entre d'altres.

Es va clausurar aquesta tercera edició del concurs felicitant a totes les persones participants i, especialment, les guanyadores, i agraint a tothom l'assistència a l'acte. Finalment, es va fer una foto conjunta de premiats i establiments.

Podeu consultar tots els textos finalistes aquí.

Vols compartir aquesta notícia?