Menta i Xocolata és Xarxa per la llengua

CNL L'Heura

Activitats complementàries, Activitats complementàries

La cooperativa dinamitza sessions per resoldre misteris entre l'alumnat

Al juny de 2024 la Cooperativa Menta i Xocolata, una de les entitats que formen part de Xarxa per la Llengua, va dinamitzar tres tallers per practicar el català entre l'alumnat dels cursos del Bàsic 2. El misteri de l'anell és un joc de pistes orals, escrites i gràfiques que fan escoltar, llegir, pensar i involucrar els alumnes, per grups, per aconseguir trobar qui ha robat l'anell.

Els Bàsics 2 que van fer el taller de Menta i xocolata al CNL L'Heura s'ho van passar molt bé i van exercitar el català que treballem durant el curs. La valoració dels dos grups va ser molt positiva.

A més a més, Menta i Xocolata, conjuntament amb La Magrana Curiosa, L'Avalot, Passatge Insòlit i Les Colomes han engegat el projecte Comunalitats al febrer de 2024. L'objectiu és impulsar el treball comunitari i reforçar els béns comuns del territori. En aquesta línia, han proposat al CNL L'Heura col·laborar dins l'eix de Cures i drets de la ciutadania, que està adreçat a les persones migrades i l'acollida. Menta i Xocolata és Xarxa per la Llengua.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?