Final del reforç de lectura a Manlleu

CNL d'Osona

Voluntariat per la llengua

Unes cinquanta persones van assistir a l’acte que es va celebrar a la Biblioteca Municipal BBVA

La setmana passada es va celebrar l'acte de cloenda del reforç de lectura que l'Oficina de Català de Manlleu organitza cada any juntament amb la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA. Hi van assistir una cinquantena de persones, entre voluntàries, aprenents i aprenentes i alumnes de l'Escola de Música.

L'acte va consistir en la lectura de la llegenda del Serpent de Manlleu per part de voluntàries i aprenents dels cursos de català de Manlleu que, a part d'anar a classe de català, s'han apuntat a aquestes sessions de lectura que es fan cada trimestre.

Abans de començar, la directora de la Biblioteca Municipal BBVA de Manlleu, la Núria Silvestre, va explicar als assistents què és una llegenda i, després, els va parlar de la llegenda del Serpent de Manlleu. A continuació, les voluntàries i les aprenentes van llegir un conte adaptat de la llegenda. Així mateix, van llegir un text que narrava la representació que es fa cada any a Manlleu, el dia 14 d'agost, de la llegenda del Serpent.

La jornada va estar amenitzada per alumnes de guitarra de l'Escola de Música de Manlleu. Al final van tocar la cançó del Serpent i, tothom que ho va voler, es va afegir a cantar-la. Va ser un acte molt bonic.

Vols compartir aquesta notícia?