Festa de final de curs del SLC de Rubí

CNL de Terrassa i Rubí

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

Ja hem acabat un altre curs!

Dijous, 20 de juny, a la tarda va tenir lloc a La Cruïlla, seu del SLC de Rubí, la festa de final de curs.

Hi van venir força alumnes, per descomptat, però també voluntaris i aprenents.

Els alumnes havien estat convocats una estona abans per recollir les notes i després es va fer una ballada popular per a tothom.

Una de les entitats rubinenques que adherides al SLC és l'Esbart Dansaire de Rubí, una entitat amb un pes important dins de la dansa tradicional a Catalunya. Ens fa il·lusió donar a conèixer aquesta entitat als nostres alumnes, sobretot als que fa poc temps que viuen a Rubí, ja que considerem que compartir la cultura, fer difusió del teixit associatiu de la ciutat i aprendre la llengua forma part d'un tot.

Jordi Rubio Serra, director artístic de l'Esbart, va dirigir amb mà sàvia alumnes, professors, voluntaris i aprenents. En poca estona va posar ordre al desconcert i vam ballar d'una forma prou acceptable l'entrada del ball de Gitanes i també una altra peça curta, però molt divertida anomenada Tres nois.

Es va convidar els assistents a seguir la cercavila de Gitanes de l'Esbart que es fa cada any per la Festa Major de Sant Pere, aquesta any serà la 41a edició. És un esdeveniment que arrossega un nombre impressionant de persones que ballen pels carrers havent assajat prèviament. Això és el que proposem als nostres alumnes de cara l'any que ve. Aquest any n'han fet un primer tastet.

No cal dir que abans i després de les danses i va haver el berenar. Els assistents, generosos com sempre, van portar moltes menges cuinades i no cuinades.

També agraïm la coca amb què sempre ens obsequia la pastisseria La Lyonesa en tots els esdeveniments que organitzem.

I així va ser com ens vam acomiadar i ens vam desitjar bon estiu amb un bon somriure.

Vols compartir aquesta notícia?