El CNL de Badalona i Sant Adrià celebra la fi del curs 2023-2024 amb una festa al CC l’Escorxador

CNL de Badalona i Sant Adrià

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El dijous 20 de juny el CNL va celebrar la cloenda del curs 2023-2024

Un any més, el CNL de Badalona i Sant Adrià va fer un acte per cloure el curs acadèmic. Enguany es va celebrar el dijous 20 de juny a les 17.45 h, al CC l'Escorxador, de Badalona, i va tenir com a tema principal la música.

Els protagonistes van ser els alumnes dels cursos i aprenents i voluntaris del Voluntariat per la llengua (VxL). Tothom va tenir-hi el seu paper: el Cor Veus del Mar va obrir l'acte amb les cançons Gelosa d'una gavina i Boig per tu. A continuació, van anar pujant grups d'alumnes a l'escenari per cantar les cançons que havien preparat a classe, entre les quals hi havia Perfectes de Txarango o La Petita Rambla del Poble Sec de Cesk Freixas. Per acabar, l'equip del CNL, acompanyat de tots els assistents, va cantar Apropa't, d'Itaca Band.

A més, voluntaris del VxL van col·laborar-hi amb un tast del programa de parelles lingüístiques. Els voluntaris, catalanoparlants que s'ofereixen per practicar la conversa en català amb aprenents de la llengua, van donar conversa i informació del programa a aquells qui estaven interessats a posar en pràctica les seves habilitats orals.

Per posar un punt dolç a la jornada, els assistents van podeu gaudir de la festa, de la música i d'un gelat amb què els va obsequiar el CNL.

Les 200 persones que van assistir a la festa, van tenir l'oportunitat de compartir la tarda amb altres aprenents de català de manera distesa i amb la tranquil·litat d'haver acabat el curs.

Vols compartir aquesta notícia?