Més de 100 persones a la cloenda dels cursos de català per a adults a Martorell

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

L'acte també ha servit per reconèixer les parelles lingüístiques de la 20a edició del Voluntariat per la llengua

El 20 de juny a les 19 h, a la sala d'actes del Complex Educatiu, el Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha fet l'acte públic de cloenda dels cursos de català per a adults i de trobada de parelles del Voluntariat per la llengua.

El protagonisme de la jornada ha recaigut en les històries del procés d'aprenentatge del català d'assistents dels diversos cursos. Alumnes de tot el ventall que va de l'Inicial fins al Suficiència 3 han agafat el micròfon per explicar el seu procés d'incorporació del català a la seva vida i com les parelles lingüístiques són un enriquiment mutu.

Tot seguit, cinc tècnics de normalització lingüística i professors han volgut adreçar unes paraules als alumnes.

El guitarrista Josep Anton Garrido ha posat la nota musical de la jornada. El centenar llarg d'assistents ha cantat "Llença't" de Lax'n'Busto i "Camins" de Sopa de Cabra acompanyats per la guitarra del Nen de Rosanes. Un karaoke massiu que ha subratllat l'emoció del moment i que ha acabat amb una ovació tancada.

Finalment, s'ha gaudit d'un pica-pica distès que ajuntava un refrigeri gentilesa de l'Ajuntament de Martorell amb menges aportades per alguns alumnes.

Hi ha assistit i pres la paraula la Sra. Mireia Adell, coordinadora de dinamització i assessorament del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, que presidia l'acte, i el Sr. Sergi Corral, regidor de Cultura, acompanyat pels també regidors Mario Céspedes i Lluís Sagarra.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?