Acaba el curs Bàsic 1 de Vinebre jugant al joc de memòria dels productes agroalimentaris de la comarca

CNL de les Terres de l'Ebre

Cursos de català, Oci en català

Una quinzena d'alumnes es van inscriure al curs aquest tercer trimestre

L'1 de juliol va finalitzar el curs de Bàsic 1 que el Servei Comarcal de Català de la Ribera d'Ebre va impartir a Vinebre durant el tercer trimestre del curs 2023-2024. Aquestes sessions d'aprenentatge es van adreçar als nouvinguts que fa poc que resideixen a la població o als municipis pròxims. Els quinze alumnes que s'hi van inscriure provenien d'Hondures i el Marroc.

Durant la formació, els estudiants van aprendre a fer intervencions bàsiques en converses quotidianes i a comprendre globalment textos orals senzills i breus, mitjanament formals, sobre temes d'interès general. L’adquisició d’aquests coneixements facilita la relació de l’alumnat amb el seu entorn i el desenvolupament de les seves tasques professionals.

En la darrera sessió del curs, els alumnes van repassar el vocabulari que havien après d'una manera entretinguda, ja que van compartir diferents jocs de taula, gràcies a la campanya Totjoc. Tot i que els van agradar tots els jocs, s'ho van passar molt bé jugant al joc de cartes de memòria del “Català de proximitat”, que fomenta l'ús del lèxic local vinculat als productes agroalimentaris.

Vols compartir aquesta notícia?