Sallent s'adhereix al Voluntariat per la llengua

CNL Montserrat

Voluntariat per la llengua

Un nou espai d'ús segur de la llengua catalana per a aprenents del VxL i alumnat de català

L'Ajuntament de Sallent s'ha adherit al programa Voluntariat per la llengua (VxL), amb el compromís de fomentar l'ús de la llengua i de la cohesió social. L'Ajuntament ofereix promocions per a l'alumnat del CPNL i participants del Voluntariat per la llengua de tot Catalunya. També enriqueix les trobades de parelles lingüístiques cedint un espai municipal com a punt de trobada.

Els avantatges culturals que s'ofereixen són el 50 % de descompte per visitar el Castell i església de Sant Esteve i Sant Sebastià, el Poblat ibèric del Cogulló i la Casa Museu Torres Amat. Per beneficiar-se'n caldrà presentar el carnet d'alumne del CNL o de participant del VxL. A banda, les parelles lingüístiques que ho vulguin, podran trobar-se a la Biblioteca de Sallent per desenvolupar les sessions de conversa.

Podeu consultar tots els avantatges culturals al web del VxL (www.vxl.cat).

Amb aquesta adhesió, l'Ajuntament facilita que els aprenents del programa siguin atesos i puguin expressar-se en català, encara que el parlin amb dificultat. És una iniciativa que aproxima un cop més la llengua catalana i la cultura local a tota la població.

Vols compartir aquesta notícia?