Dues pel·lícules del coreà Hong Sang-soo, properes estrenes en català als cinemes

Serveis Centrals

Oci en català

Demà s'estrena El nostre dia, i el dimecres 17, In Water

Aquest divendres, 12 de juliol, s'estrena als cinemes El nostre dia, de Hong Sang-soo, en versió original subtitulada en català. El dimecres 17 s'estrenarà In Water, del mateix director coreà i també en VOSC. El doblatge i la subtitulació d'aquests títols té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Durant el 2024 s'han doblat o subtitulat en català 43 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.
 

El nostre dia

Una actriu que acaba de tornar a Corea del Sud viu temporalment a casa d'una amiga que té un gat com a mascota. Paral·lelament, un famós poeta septuagenari s'acostuma a la vida en solitari després que el seu gat hagi mort.

L'Atalante Cinema informa de la distribució d'aquesta pel·lícula a partir del divendres 12 de juliol a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. ScreenBox Funatic (Lleida)
     

Tràiler d'El nostre dia
Sales de projecció d'El nostre dia

 

In Water

Un actor decideix dirigir un curt amb els seus diners i l'ajuda de dos antics companys de classe: un director de fotografia amateur i una actriu. Tots tres viatjaran a una illa i deambularan durant dies sense saber ben bé què rodar.

L'Atalante Cinema informa de la distribució d'aquesta pel·lícula a partir del dimecres 17 de juliol a les sales següents:

  1. Cinemes Girona (Barcelona)
  2. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  3. ScreenBox Funatic (Lleida)


Tràiler d'In Water
Sales de projecció d'In Water



Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Cartellera de Cinema en català

Vols compartir aquesta notícia?