Es crea una nova xarxa d'establiments col·laboradors a Sant Salvador

CNL de Tarragona

Voluntariat per la llengua

El Pla Ofercat presentat el passat 12 de juny es comença a desplegar al barri de Sant Salvador de Tarragona

Acte de signatura de l'adhesió al VxL d'un establiment de Sant Salvador (Tarragona)

Aquesta setmana han començat les visites als comerços del barri de Sant Salvador de Tarragona. Es tracta de la primera fase del pla de visites previstes als comerços de la ciutat per tal d’oferir els serveis del CPNL (especialment, el servei de correcció i traducció de cartells, cartes i menús, i la formació Comerços aprenents) o ampliar la xarxa d’establiments col·laboradors del VxL.

De moment, quatre establiments del barri s’han adherit al VxL, la qual cosa significa que es comprometen a atendre en català qualsevol persona que hi entri parlant en aquesta llengua, encara que ho facin amb dificultat. Són espais segurs on, per exemple, els alumnes de català del CPNL hi podran fer pràctiques lingüístiques. Es tracta de la Llibreria Sant Salvador, el Cor Coffee Shop, la Farmàcia Montse Pedrola Fernando i la Farmàcia Sant Ramon.

Parl·lelament, també han començat les visites als establiments de la ciutat que durant el curs ja han rebut alumnes, per agrair-los el seu suport, comentar el funcionament de l’activitat i oferir serveis del CPNL. Concretament, d’octubre a maig hi ha hagut 195 alumnes que han fet 589 pràctiques a 38 establiments.

Vols compartir aquesta notícia?