L'Aliança Palmarenca renova l'adhesió al Voluntariat per la llengua

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua

L'entitat cultural, aquest any, celebra els 100 anys

Aquest mes de juliol, enmig de tota la celebració d'aquest 2024 del centenari de l'entitat, l'Aliança Palmarenca ha renovat l'adhesió al Voluntariat per la llengua, un programa de la Generalitat de Catalunya que treballa per a fomentar l'ús social del català.

L'Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha renovat el vincle amb l'entitat cultural, que continuarà col·laborant a difondre el programa entre els seus associats i a promoure que s'hi incorporin nous participants.

Aquest 2024 és un any molt especial per a l'entitat, ja que celebra els 100 anys. Va ser fundada el 2 de juliol de 1924, amb el nom Sociedad Coral-Benefico-Recreativa «La Alianza Palmarense», com a societat recreativa, cultural i educativa per a fomentar el teatre i les tradicions de la nostra cultura. Amb molts canvis de juntes, de personal, moltes activitats i moltes peripècies, han arribat als 100 anys, amb la mateixa força i il·lusió amb què es va fundar l'entitat.

Durant tot l'any han anat organitzant diferents actes i esdeveniments per a commemorar el centenari i el 6 de juliol han celebrat un sopar del centenari en què 160 socis i sòcies han compartit taula, han estat obsequiats amb un bolígraf commemoratiu i també han pogut presenciar la presentació del llibre "Fem 100 anys", un recorregut pels primers cent anys de vida de l'entitat.

Des de l'Oficina de Català de la Palma hem donat a conèixer les activitats commemoratives de l'associació en aquesta col·laboració mútua que existeix des de fa anys. Per molts i molts més anys!

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?