Entitats de la Llagosta signen el seu compromís amb el català 

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Juntament amb la Biblioteca, ja són quatre les entitats de la Llagosta adherides

L'associació de comerciants Comerç La Llagosta, l'Escola Municipal de Música de la Llagosta i la Colla Gegantera d'aquesta població han signat el seu compromís amb el programa del Voluntariat per la llengua que el Consorci per a la Normalització Lingüística desplega per tot el territori català.  

Les entitats de cada població suposen un suport imprescindible per al bon desenvolupament d'aquest programa ja que els voluntaris i aprenents saben que a les entitats col·laboradores els atendran en català i, per tant, el podran practicar. 

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

L'Oficina de Català de la Llagosta difon periòdicament la llista actualitzada d'entitats i establiments adherits al programa del VxL pels seus canals de difusió, i també a les parelles lingüístiques i als alumnes dels cursos de català.

Vols compartir aquesta notícia?