Celebrem la 1a Trobada de la Xarxa per la llengua a Santa Coloma

CNL L'Heura

Ús professional, Voluntariat per la llengua

Més de 25 persones van assistir el dimarts 23 de juliol a la primera trobada de la Xarxa per la llengua

La trobada es va iniciar amb una presentació de les entitats, i del principal objectiu de la Xarxa: posar el català a l'abast de totes les persones que viuen a Santa Coloma de Gramenet, vinguin d'on vinguin i sigui quina sigui la seva llengua.

A l'acte, les diferents entitats van poder imaginar futures activitats conjuntes per fomentar la llengua, com ara la creació de tallers de cuina en català o l'organització d'excursions per conèixer el territori. També es van proposar activitats perquè l'alumnat del CNL L’Heura hi pogués assistir per conèixer l'entitat i practicar la llengua de forma continuada.

En un altre moment es va fer una presentació de les dades sobre coneixements i usos del català a la ciutat del Cens de 2021 i dels recursos de la campanya Provem-ho en català, de la Generalitat de Catalunya.

A l'acte hi va ser present Blanca Padrós, presidenta del Consell de Centre del CNL L'Heura, que va agrair la participació de tothom i va remarcar la necessitat de parlar en català amb totes les persones que el volen aprendre.

La trobada es va cloure amb música, bon ambient i ganes de continuar col·laborant.

Vols compartir aquesta notícia?