El CNL de Terrassa i Rubí ha participat a la 8a Setmana de Jocs al Carrer

CNL de Terrassa i Rubí

Oci en català

El CNL es va afegir a l'animació de la plaça del Vapor Ventalló per difondre el catàleg de jocs en català

El CNL de Terrassa i Rubí va muntar la parada d'informació sobre els serveis del centre i sobre l'aplicació TotJoc en què les famílies poden trobar més de 1000 jocs en català i les botigues i entitats adherides al programa. També hi havia dues taules amb jocs on petits i no tan petits van poder jugar amb la llengua. 

Compartíem plaça amb dues entitats adherides al programa TotJoc: Stàs Tarat i Nou Tocajoc. Stàs Tarat van oferir i dinamitzar una gran quantitat de jocs de taula. L'entitat Nou Tocajoc va oferir un espai de jocs tradicionals i de carrer d'arreu del món per a infants.

Vam tenir la sort de comptar també amb el taller de baldufes capitanejat per Joan Casassas i els jocs d'aualé que impulsa Jordi Climent.

L’exposició

Com cada any, els terrassencs poden comptar amb una exposició excepcional sobre algun tipus de joc. Enguany, l’exposició temàtica sobre trens de joguina, TXU-CU-TXU, acompanya la setmana del joc i es pot visitar, fins al 15 de setembre, cada tarda de 18 h a 20 h (dilluns tancat) a la sala Salvador Alavedra dels Amics de les Arts i JJMM, c. del Teatre, 2, de Terrassa. Us recomanem que hi passeu!

L'organització

Any rere any l'associació Terrassenca de Jocs - Vadejoc, Amics de les Arts, Centre Excursionista de Terrassa, Tocajocs-Miqui Giménez i Vetaquíque organitzen durant les tardes de la primera setmana de setembre, aquesta setmana de jocs al carrer amb la bona predisposició de voluntaris i un gran enfilall d'entitats terrassenques que hi donen suport. Una proposta d'activitats de joc per a tota la ciutadania.

Vols compartir aquesta notícia?