'El teorema de Marguerite' i 'El Zak i el Wowo', les estrenes en català d'aquesta setmana

Serveis Centrals

Oci en català

Demà, divendres 13 de setembre, els cinemes estrenen dues pel·lícules en català

El teorema de Marguerite arriba a les sales en versió doblada i en versió subtitulada en català, i El Zak i el Wowo, la llegenda dels Lendarys, en versió doblada al català. El doblatge i subtitulació d'aquests films té el suport de Política Lingüística. Durant l'any 2024 s'han doblat o subtitulat en català 53 llargmetratges amb el suport de Política Lingüística.


El teorema de Marguerite

La Marguerite és una estudiant de matemàtiques de la prestigiosa Escola Superior de Lió. És una alumna brillant i, a més, l'única dona de la seva promoció. Sembla que tot va sobre rodes mentre prepara la lectura de la tesi doctoral, que aborda la conjectura de Goldbach: un dels reptes no resolts més importants de les matemàtiques. Però el dia clau comet un petit error i, de cop, la seva vida metòdica i planificada fins el darrer detall esclata. Llavors decideix deixar-ho tot i començar de nou, amb un estil de vida radicalment diferent.
 

Tràiler d'El teorema de Marguerite
Sales de projecció d'El teorema de Marguerite


El Zak i el Wowo, la llegenda dels Lendarys

Animació infantil. En un món ple de màgia, habitat per criatures fantàstiques i monstres, en Zak busca desesperadament el seu germà bessó, en Kyle, que ha desaparegut de forma misteriosa. En aquesta cerca l'acompanya en Wowo: un adorable paquiderm, petit i pelut, que està una mica boig però té un gran caràcter i està disposat a ajudar-lo a dominar el poder d'una pedra màgica de jade que li ha de permetre completar la seva missió abans no sigui massa tard.


Tràiler d'El Zak i el Wowo, la llegenda dels Lendarys
Sales de projecció d'El Zak i el Wowo, la llegenda dels Lendarys
 

Consulteu la Cartellera de Cinema en català

Vols compartir aquesta notícia?