El CNL de Barcelona col·labora en l’activitat 'Juguem en català'!

CNL de Barcelona

Oci en català

L’ha organitzat l'Espai de Joc 0-99

Aquest cap de setmana, 14 i 15 de setembre, el CNL de Barcelona ha col·laborat en l'activitat JUGUEM EN CATALÀ!, una edició especial de l'Espai de Joc 0-99, dedicada als jocs de taula en català. Durant les tardes d'aquest dissabte i diumenge, de 17 a 21 h, uns 300 ciutadans han participat a les taules de jocs en català ubicats en un espai d'aproximadament 150 metres quadrats amb taules, cadires, para-sols i racons per jugar a l'aire lliure.

Per dur a terme aquesta activitat especial, el Consorci per a la Normalització Lingüística ha cedit una trentena de jocs i ha aportat l'ajuda de 4 dinamitzadors per tal de fomentar l'ús del català també en espais lúdics com aquest. Així mateix, l'activitat també va comptar amb la participació de la Cia. de Jocs l'Anònima, que va dinamitzar jocs de carrer tradicionals catalans.

L'Espai de Joc 0-99 és una proposta lúdica de l'Ajuntament de Barcelona, que consisteix en un quiosc de jocs ubicat a la Clariana del parc de les Glòries, que presta material lúdic i jocs de taula, amb propostes per a totes les edats, els divendres, dissabtes i diumenges.

Vols compartir aquesta notícia?