L'Heura fa 40 anys!

CNL L'Heura

Cursos de català, CPNL

Celebrem 40 anys d’aprenentatge i llengua plens d'història i dedicació

Cartell de l'acte

Aquest any, el CNL L'Heura està d'aniversari! Són 40 anys d'acompanyar milers de persones en el seu camí cap a l'aprenentatge i l'ús del català.

Al llarg d'aquestes quatre dècades, hem organitzat un total de 3.273 cursos i hem registrat prop de 50.000 inscripcions. Unes xifres que ens mostren l'impacte que hem tingut a la ciutat.

Tot va començar el 1984, quan l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, va fundar el Centre de Normalització Lingüística L'Heura. En aquell moment, el Centre es dedicava a l'assessorament, la correcció i la dinamització lingüística. Paral·lelament, un equip de professorat organitzava classes de català per a la població colomenca.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, que va ser creat el 1989, va integrar aquest equip de professionals del CNL L’Heura que, al llarg dels anys, ha treballat amb passió i vocació. Hem col·laborat amb entitats, comerços i serveis públics de la ciutat per ampliar l'ús del català i fer-lo accessible a tothom.

Amb la nostra feina, hem volgut contribuir a la cohesió social a partir de l'ús del català, promovent el diàleg entre les diferents cultures que conviuen a Santa Coloma, i gràcies al compromís de tot l'equip, hem creat espais d'aprenentatge i ús oberts a tothom.

Ara és moment de celebrar-ho amb vosaltres! Us convidem a l'acte d'inici del curs 2024-2025 i a la celebració dels 40 anys del CNL L'Heura. Serà una jornada per recordar tot el que hem aconseguit junts i tot el que volem fer en un futur. No us ho perdeu, veniu a celebrar-ho amb nosaltres el dimecres 23 d'octubre a les 18.45 h al teatre Sagarra!

Podeu confirmar en aquest enllaç l'assistència.

Vols compartir aquesta notícia?