10 % de descompte en la subscripció a la revista Canemàs per als participants en el VxL i l’alumnat del CPNL

Serveis Centrals

Voluntariat per la llengua, Difusió

L’Ens de l'Associacionisme Cultural Català s’adhereix al Voluntariat per la llengua

Els participants en parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua (VxL) i l'alumnat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) podran gaudir a partir d'ara d'un 10 % de descompte en el preu de la subscripció a la revista Canemàs.

Aquest nou avantatge per als voluntaris, aprenents i alumnes és possible gràcies a l'adhesió al VxL de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català. L'acord incorpora també el compromís de l'entitat a difondre el programa, ser-ne Punt d'inscripció i promoure la incorporació al VxL de nous participants i col·laboradors d'entre els seus associats i adherits.   

L'Ens de l'Associacionisme Cultural Català és una confederació cultural formada per 31 federacions de cultura popular que es va constituir l'any 2005. Es tracta de la primera entitat transversal que aixopluga el conjunt d'expressions festives que se celebren al nostre país.

Canemàs, revista de pensament associatiu i cultura popular és una publicació de caràcter semestral editada per l'Ens. Té per objectiu esdevenir un espai de reflexió teòric i d'estudi del món de l'associacionisme cultural dels territoris de parla catalana en què es poden trobar articles de responsables d'entitats i institucions del sector, investigadors universitaris o experts i referents d'aquest àmbit.

Els participants en el VxL i l'alumnat del CPNL que vulgui gaudir de l'avantatge en la subscripció anual a la revista (dos exemplars), hauran d'escriure un correu a canemas@ens.cat, indicant que són voluntaris, aprenents o alumnes i adjuntant el carnet que els identifica com a tals.

Amb l'adhesió, l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català s'afegeix a les més 700 entitats col·laboradores del VxL que contribueixen al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social del país.

Les entitats que vulguin adherir-se al VxL poden escriure un correu a vxl(ELIMINAR)@cpnl.cat o adreçar-se al centre de normalització lingüística que tinguin més a prop

Vols compartir aquesta notícia?