Inici de les Tertúlies en Moviment 2024-2025 al VxL del CNL de Barcelona

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua

Iniciem la segona edició dels cicles Tertúlies en moviment adreçades a aprenents del CNL de Barcelona

Es tracta d'un cicle de tres rutes interactives conduïdes pel voluntari Jordi Codina, que durant un parell d'hores aproximadament, i mentre van caminant, observant, escoltant i coneixent la ciutat, els aprenents van intervenint fent comentaris, preguntes... i alhora practicant català!

Ens vam trobar a la seu del VxL de Barcelona, i després de fer les presentacions i l'explicació del desenvolupament de l'activitat, vam sortir al c. Carabassa, des d'on vam iniciar la primera ruta. Tot passejant vam arribar al barri de la Catedral i al de la Ribera-Born. Els participants van mostrar el seu interès, en un ambient distès, fent preguntes al llarg de tot el recorregut.

L'objectiu d'aquestes tertúlies, que es faran els dimarts a les 17:30, és que els aprenents agafin fluïdesa i seguretat a l'hora de parlar en català mentre exploren alguns barris de Barcelona.

Aquests cicles de rutes, que es van iniciar al febrer d'aquest any, s'anirà repetint durant el 2025 perquè hi puguin participar altres aprenents.

Vols compartir aquesta notícia?