Taller ‘Cuina a quatre mans’ per l’Any Nou Xinès a Santa Coloma
CNL L'Heura
Kleria Duperval, Zhang Kainuo i Wei Shaoju comparteixen la gastronomia dels seus països d'origen

Hem celebrat la 7a edició del Taller de cuina a quatre mans organitzat pel CNL L'Heura amb la col·laboració de la Biblioteca del Fondo, Xarxa de Valors i l'Associació Cultural Popular Xinesa. Aquesta acció s'ha dut a terme en el programa de l'Any Nou Xinès i vol posar en valor la riquesa gastronòmica present a Santa Coloma.
Una vintena de persones s'han assegut al voltant de la cuina de l'espai Cuines del Món de la Biblioteca del Fondo per aprendre a fer un plat tradicional de Cuba a mans de Kleria Duperval, alumna i aprenenta del Voluntariat per la llengua, i un plat tradicional de la Xina fet per dues alumnes, Zhang Kainuo i Wei Shaoju. El plat cubà ha estat la iuca amanida amb oli, all i llimona i el plat xinès, ales de pollastre amb Coca-cola.
Prèviament i amb els mateixos agents col·laboradors, el grup de dones de Conversatòries, de la Xarxa de Valors de l'Ajuntament de Santa Coloma, va organitzar el taller 'L'hora del te intercultural' a la cuina de La CIBA. Gràcies a aquestes iniciatives, la ciutadania es veu representada i es donen a conèixer les tradicions del veïnat de Santa Coloma per tal de promoure una cultura de pau.