'Okgràciesiadeu' s'estrena aquest divendres en català als cinemes

El doblatge i subtitulació d'aquest títol té el suport de Política Lingüística

El setembre s'acaba amb l'estrena d'Okgràciesiadeu, que arriba a les sales de cinema aquest divendres 27 en versió doblada i subtitulada al català i en llengua de signes catalana (LSC). El doblatge i subtitulació d'aquest títol té el suport de Política Lingüística. Durant l'any 2024 s'han doblat o subtitulat en català 56 llargmetratges amb el suport de Política Lingüística.
 

Okgràciesiadeu

La Jamie és una noia de dotze anys que canvia d'escola i es trasllada a viure a un internat per a persones amb sordesa. Com que és molt tímida, al principi li costa fer amics nous. Quan arriba el cap de setmana, la seva família viatja inesperadament a París per visitar l'àvia, que acaba d'ingressar a un hospital. Llavors l'Imane, una companya de classe molt decidida, li proposa escapar juntes i emprendre un viatge en tren cap a la capital francesa. Molt aviat el seu pla es torça i hauran d'improvisar per continuar l'aventura per carretera. Les dificultats que hauran de vèncer durant el camí faran que la Jamie s'espavili i conegui gent molt especial que farà del viatge una vivència memorable.

La pel·lícula s'exhibeix amb subtítols accessibles i LSC (incrustada a la pantalla) per fer-la accessible a persones sordes i/o amb dificultats auditives. Pack Màgic informa de la seva distribució a les sales següents:

  1. JCA Cinemes Lleida - Alpicat (Alpicat)
  2. Cinemes Girona (Barcelona)
  3. Zumzeig Cinema (Barcelona)
  4. Cinema Edison (Granollers)
  5. CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
  6. JCA Cinemes Tarragona - Valls (Valls)

Tràiler d'Okgràciesiadeu
Sales de projecció d'Okgràciesiadeu


Consulteu la cartellera de Cinema en català.

Vols compartir aquesta nota de premsa?