Lliurament de premis de Si l'encertes l'endevines a Fent Punt de les Corts

De la competència a l'ús

L’acte va ser distès i informal

El lliurament de premis del concurs Si l'encertes l'endevines 2024 a les Corts es va celebrar, el passat 12 de juny, a la merceria Fent Punt de travessera de les Corts.

L'esdeveniment va desenvolupar-se en un ambient distès, informal i envoltat de betes i fils. La merceria de la Muntsa -amb la col·laboració de la Mercè- és un punt estratègic del barri on es teixeixen llaços i complicitats entre amistats i veïnat.

L'acte va comptar amb la presència de Reyes de la Corte, presidenta de l'Eix Sants-les Corts, i d'Irene Morales, consellera de Comerç del Districte de les Corts, que va assistir acompanyada per Sandra Nafria, del Districte. Sílvia Calvet, dinamitzadora de les Corts, va lliurar un dels premis i Sílvia Aregall, delegada de les Corts del CNL, va cloure l'acte amb un agraïment a totes les persones presents.

Els guanyadors del concurs van rebre diversos obsequis i vals de 100 euros per comprar a les botigues de l’eix comercial. Tothom en va sortir satisfet pel premi i per l'experiència del concurs. Cal fer un agraïment especial a la Muntsa, de Fent Punt, que ens va rebre entre cotons.

Vols compartir aquesta notícia?