Finalitzen les sessions de català al Parcelona Coffee Bar
L’establiment ha participat en el programa Comerços Aprenents

Els últims mesos els hem anat a veure cada setmana des de la delegació de Sant Martí del CNL Barcelona, en el marc del programa Comerços Aprenents. Consisteix en una formació essencial en llengua catalana pensada per a treballadors d'establiments comercials amb atenció al públic. Ens adaptem a les seves necessitats de feina i de temps.
Tot té un començament i al Parcelona ho tenien clar, era el moment d'atrevir-se amb el català. A les classes hem pogut veure sobretot expressions relacionades amb la feina d'atendre el client i vocabulari de cafeteria. Ells han practicat la diferència de pronunciació entre "un cafè amb gel" i "un cafè amb llet" i nosaltres hem après què és el pandebono i que es pot servir tant com un panet salat o com un pastís.
El Parcelona ja neix com una fusió entre Colòmbia i Catalunya, d'un lloc ve el cafè i a l'altre se'n fa la torrefacció. No hi havia dubte que calia incorporar el català perquè la simbiosi fos perfecta!