Primera entitat esportiva de Corbera de Llobregat a adherir-se al Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua

El Club Patí Corbera s'adhereix al programa com a entitat col·laboradora

Aquest mes d'abril, l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha adherit el Club Patí Corbera al programa Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora per tal que contribueixi a difondre el programa entre els 65 associats i les seves famílies i que així s'hi incorporin nous participants, tant voluntaris com aprenents.

El Club Hoquei Corbera es va fundar l'any 1982. Actualment, el seu nom és Club Patí Corbera i té més de 80 jugadors distribuïts en totes les categories, des de l'escoleta d'hoquei a partir de 4 anys fins als veterans. Els equips són mixtos fins a la categoria juvenil.

Un dels valors que vol transmetre el Club és el foment de la llengua catalana entre tota la comunitat esportiva. Formant part del programa Voluntariat per la llengua es creen aliances locals per impulsar l'ús social del català.

Amb aquesta nova adhesió, a Corbera de Llobregat hi ha catorze entitats compromeses amb el programa Voluntariat per la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?