Converses exprés a Sant Vicenç dels Horts

Voluntariat per la llengua

Les converses ràpides han estat un tast del Voluntariat per la llengua per a alumnes i nous voluntaris

El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat aquest mes de maig dues sessions de converses exprés.

Alumnes de dos cursos de nivell Bàsic 3 i d'un curs de nivell Elemental han mantingut converses breus en català amb persones que s'hi han estrenat com a voluntàries per la llengua i amb altres que ja ho són actualment. Un total de 32 alumnes, distribuïts per parelles, han conversat cada 5 minuts amb un voluntari o voluntària diferent i els voluntaris han conegut alumnes de nivells diferents, també.

El Servei de Català ha ofert aquestes converses exprés com a petit tast del que és el Voluntariat per la llengua, tant per als alumnes com per als voluntaris que participaran per primera vegada en el programa.  

L'activitat ha estat ben dinàmica i engrescadora i ha animat 20 alumnes a inscriure's al programa per poder tenir una parella lingüística amb qui practicar català fora de l'aula, durant 1 hora setmanal al llarg de 10 setmanes i en un ambient distès (fent un cafè, passejant...).

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?