Una setantena de persones a la cloenda del curs 2023-2024 de Castellbisbal

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El testimoni d'alumnes i parelles lingüístiques i el grup musical Jes han fet vibrar els assistents

L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat aquesta setmana l'acte de cloenda dels cursos de català per a adults i la trobada de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua.

L'acte s'ha celebrat a la sala d'actes de l'Ajuntament de Castellbisbal i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde, la regidora d'Educació, Sílvia Fernández, la primera tinenta d'alcaldia i voluntària, Isabel Méndez, la tercera tinenta d'alcaldia, Anna Sardà, el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera i la tècnica de normalització lingüística, Míriam Milà.

L'acte, al qual han assistit voluntaris, aprenents i alumnes, ha començat donant veu als autèntics protagonistes: els alumnes dels cursos de català i les parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. Cinc testimonis, tres alumnes, una voluntària i una aprenenta, han explicat les seves vivències i emocions, com s'han sentit i què els ha aportat aquesta experiència.

Finalment, el grup musical Jes format pel Joan, l'Ernest, el Quim i la Sílvia ha amenitzat l'acte amb cançons en català que tothom ha cantat.

La trobada ha acabat amb una foto de grup i un refrigeri per a tots els assistents, que ha servit d'espai distès per a la conversa, per a les emocions i la festa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?