Més de 60 persones a la cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua d’Olesa de Montserrat

Cursos de català, Voluntariat per la llengua

El mag Juanola ha amenitzat l'acte amb l'espectacle "Quan parles fas màgia"

L'Oficina de Català (OC) d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat el dia 13 de juny la festa de cloenda dels cursos de català i del Voluntariat per la llengua (VxL) al Centre Cultural Cal Puigjaner.

L'acte ha comptat amb la presència de la regidora d'Educació i Infància, Anna Valero; el director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, Marc Piera; la responsable de l'OC, Assumpta Soler, i la tècnica de normalització lingüística Lluïsa Boada. També hi han assistit alumnes, voluntaris, aprenents i representants d'algunes entitats col·laboradores del VxL.

A l'inici de l'acte han pres la paraula els veritables protagonistes de la cloenda: els alumnes dels cursos i les parelles lingüístiques. En primer lloc, els alumnes han explicat què els ha aportat el curs de català i, en segon lloc, un voluntari i una aprenenta han fet la valoració de la seva experiència.

Després de les intervencions de Marc Piera i Anna Valero, ha començat l'espectacle Quan parles fas màgia. El mag Juanola, amb un estil fresc i desenfadat, ha sorprès el públic assistent amb els seus trucs.

L'acte ha finalitzat amb un petit refrigeri al pati de Cal Puigjaner.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?