El curs de català Bàsic 1 intensiu de Molins de Rei ja està en marxa

Cursos de català

25 persones s'iniciaran a parlar el català entre el 3 i el 23 de juliol

Aquest juliol, el Servei Local de Català de Molins de Rei imparteix un nou curs per a persones que volen començar l'aprenentatge oral del català i durant 45 hores practicaran les nocions més bàsiques per poder-se relacionar amb la societat d'acollida: presentar-se, demanar informació, moure's amb transport públic, anar a comprar... El director del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), Marc Piera, ha assistit en aquesta primera jornada per encoratjar-los a fer del català una altra llengua d'ús per a ells.

Senegal, Algèria, Pakistan, Perú, Mèxic i Colòmbia són les nacionalitats del grup d'aquest estiu. D'edats diverses, els mouen diferents motivacions a l'hora de matricular-se en un grup de català, però, amb la pràctica de cada dia, al final de les 45 hores del curs tots aconseguiran poder mantenir una conversa.

L'entorn és l'altre element que també els ajudarà en l'aprenentatge. És important que posin en pràctica el que aprenen i per això des del CPNL s'incorporen els comerços i les entitats, a través del Voluntariat per la llengua, com a espais idonis per llançar-se en l'ús del català.

Vols compartir aquesta notícia?