El CPNL ofereix 198 cursos de català per a adults al Baix Llobregat

Cursos de català

En total, s'ofereixen més de 3.800 places, que inclouen tots els nivells

Els Centres de Normalització Lingüística Ca n'Ametller (amb seu a Molins de Rei), de Cornellà de Llobregat, Eramprunyà (amb seu a Sant Boi de Llobregat), del Prat de Llobregat i Roses (amb seu a Sant Feliu de Llobregat), del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ofereixen 198 cursos de català aquest mes de setembre per donar servei a tota la comarca del Baix Llobregat, fet que suposa atendre més de 3.800 alumnes, ja siguin nous o de continuïtat en l'itinerari formatiu.

L'oferta engloba tots els nivells, des del nivell A1 i fins al C2, i en modalitat presencial o en línia. En el cas del C2 hi haurà oferta tant de cursos de durada anual com semestral. L'oferta detallada sobre el curs, la modalitat, el municipi i l'horari (matí, tarda o vespre) en què s'imparteixen els cursos es pot consultar al cercador web.

Hi ha dos períodes per poder-se inscriure: el torn preferent i el torn general. El preferent, del 12 al 13 de setembre, és per a alumnes de tots els nivells que han fet un curs al CPNL en els últims dotze mesos, sempre que no l'hagin abandonat. Durant els dies 16 i 17 de setembre s'hi podrà inscriure qui vulgui fer cursos del nivell A1 al C1. Pel que fa al C2, en el torn general els interessats s'hauran d'inscriure el dimarts 17 de setembre a partir de les 9 hores.

Les inscripcions als cursos generals del CPNL seran els dies 12, 13, 16 i 17 de setembre, segons el torn. Els interessats es podran inscriure en línia a través de la plataforma d'inscripció i també presencialment, a la xarxa de centres, serveis i oficines.

Vols compartir aquesta notícia?