Marc Piera, nou director del CNL de Cornellà, a l'"Espai de català"

Difusió

Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat

Hi parlem de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

A l'espai d'aquesta quinzena hi assisteix Marc Piera, nou director del CNL de Cornellà de Llobregat en substitució d’Enric de Vilalta, per parlar de la nova etapa del centre. Per la seva banda, Oriol Torres, coordinador d'Ensenyament del centre, esmentarà les inscripcions als cursos intensius d'estiu, que ja són just a tocar.

D’altra banda, aprofitem per parlar de la campanya de l'SPL per animar els estudiants de batxillerat a estudiar Filologia Catalana, atesa la necessitat alta i creixent de professionals amb aquest grau. La campanya posa de relleu l'alt índex d'ocupabilitat i la diversitat de sortides professionals que ofereixen aquests estudis, que van des de la docència fins a l'assessorament lingüístic, passant per la dinamització lingüística, el foment del català entre les persones nouvingudes, el món editorial o les tecnologies del llenguatge, entre d'altres.

Tanquem el programa, recordant als oients que d'aquí a unes setmanes s'obriran les inscripcions als cursos intensius d'estiu, concretament els dies 1 i 2 de juliol. Tal com explica Oriol Torres, tot i que l'oferta de cursos del CPNL és més àmplia, al CNL de Cornellà únicament s'oferirà un curs de nivell bàsic 1, que començarà el 3 de juliol i acabarà el 25 del mateix mes amb sessions de tres hores diàries i quatre dies a la setmana.    

Si en vols saber més, pots sentir aquesta informació ampliada al pòdcast de Ràdio Cornellà.

Vols compartir aquesta notícia?