El CNL El Prat de Llobregat celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna del 2023

Activitats complementàries

El CNL El Prat ha elaborat uns vídeos d'alumnes dels cursos de català en què presenten la seva llengua primera

Castellà, francès, italià, àrab, maia o xinès són algunes de les llengües que ens mostren l'alumnat dels cursos i ens expliquen alguna paraula en la seva llengua. Us animem a escoltar-los. També participaran en una acció col·lectiva en què assenyalen en un mapa mundi el lloc i el nom de la seva llengua.  

Per commemorar aquesta jornada, l'alumnat del CNL protagonitza diferents vídeos que s'han enregistrat per donar a conèixer la diversitat i riquesa lingüística del conjunt de l'alumnat del CNL. Es pot seguir a les diferents xarxes socials amb l'etiqueta #DILM2023.

El 21 de febrer és el Dia Internacional de la Llengua Materna (DILM) i, per celebrar-ho, el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) celebra la jornada amb prop de 50 iniciatives repartides arreu del territori. Entre els esdeveniments hi ha xerrades, exposicions, intervencions d'alumnes dels cursos de català, recitals de cançons i poemes o programes de ràdio, entre d'altres. Totes les activitats es poden consultar a l'agenda del web i a les  xarxes socials dels 22 Centres de Normalització Lingüística. 

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?