Saba Anwar, especialista en alimentació saludable, visita un curs d’estiu del CNL L’Heura
L'alumnat del nivell inicial va seguir amb molta atenció les explicacions de la Saba gràcies a l'interès per al tema i al coneixement del vocabulari i de les estructures bàsiques que havien treballat prèviament a classe
La Saba va fer una presentació sobre els hàbits saludables en l'alimentació, va explicar com hauria de ser un plat saludable a l'alumnat i seguidament va convidar a tothom a dissenyar un plat saludable seguint les seves indicacions: la meitat del plat hauria de ser d'hortalisses, una quarta part, d'aliments proteics, i la darrera, d'aliments farinacis.
Saba Anwar té un grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVIC-UCC), un màster en Nutrició i Salut per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i, actualment, és doctoranda d'Alimentació i Nutrició a la Universitat de Barcelona (UB). La seva tesi té l'objectiu de millorar els hàbits dietètics de les dones pakistaneses que resideixen a Catalunya.