L’entorn natural de Santa Coloma va ser el protagonista de la 1a Mostra de Lectura en Veu Alta

Activitats complementàries

La Mostra va ser organitzada pel CNL L'Heura i la Biblioteca Central

La sala gran de la Biblioteca Central va acollir la 1a Mostra de Lectura en Veu Alta. Alumnes, voluntariat per la llengua i entitats col·laboradores amb el CNL van llegir textos d'escriptors locals sobre l'entorn natural de la ciutat.

La lectura és un eix fonamental en l'aprenentatge d'una llengua i per això des de L'Heura impulsem la seva difusió i, per descomptat, la seva pràctica. D'aquí neix aquesta 1a Mostra en què l'alumnat, voluntariat i entitats s'hi han implicat d'una manera extraordinària.

Les lectures van tenir com a fil conductor l'entorn natural de Santa Coloma i vam dividir l'acte en quatre blocs. El primer ens traslladava al Puig Castellar. No hem d'oblidar que recentment ha estat declarat, en la categoria de zona arqueològica, Bé Cultural d'Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

El segon bloc ens va portar pels boscos, fonts i torrents i el tercer va navegar pel riu Besòs. De vinyes a salzeredes, d'horts a canyissos va tancar la Mostra. Entre cada una de les parts vam poder gaudir de la música en directe d'en Josep Pascual.

Vols compartir aquesta notícia?