Itinerari Descobreix Torribera

Activitats complementàries

El Programa Ciutat Universitària de l'Ajuntament de Santa Coloma ofereix una ruta guiada

El divendres 7 de juny de 2024 una vintena de persones inscrites als cursos de català del CNL L'Heura va poder conèixer a fons el complex Torribera gràcies al Programa Ciutat Universitària de l'Ajuntament de Santa Coloma. Blanca Padrós, presidenta del Consell de Centre del CNL L'Heura, ens va donar la benvinguda i, a continuació, Jordi Gil, guia colomenc, va acompanyar els assistents pels edificis més emblemàtics del recinte.

Originàriament Torribera era una masia que va ser reconstruïda per donar pas a l'emplaçament d'una clínica per al tractament de malalties mentals. Actualment hi conviuen diferents projectes i organismes, per exemple, hi trobem la seu de la UNED, les aules de la UB del Campus de l'Alimentació, l'església, els laboratoris de la UB, la masia i l'Escola de Restauració de Santa Coloma, entre d'altres.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa de foment de l'ús de la llengua i el coneixement de l'entorn. Per això, les persones acompanyants van dinamitzar una estona de conversa entre l'alumnat.

Vols compartir aquesta notícia?