Acabem els cursos del tercer trimestre

Cursos de català

Un total de 28 cursos presencials i 4 en línia han conclòs

Els alumnes dels cursos de català per a adults del CNL L'Heura han acabat les classes aquesta setmana. Els últims dies de curs, s'han organitzat a les aules uns esmorzars o berenars compartits amb dolços, pastes i menjars dels seus països d'origen i els alumnes s'han acomiadat dels seus companys i dels professors amb jocs i activitats col·laboratives.

Durant aquest curs, s'han realitzat diverses activitats culturals i lúdiques que han enriquit l'experiència d'aprenentatge dels participants. Hem vist els progressos dels alumnes dels cursos de nivell Bàsic que ja poden mantenir petites converses en català, els alumnes del cursos de nivell Elemental que comencen a llegir llibres en català i que poden practicar quan van a comprar, i els alumnes de nivell Intermedi i de Suficiència que ja saben fer petites intervencions mitjanament formals en català.

D'altra banda, cal reconèixer també la dedicació al llarg del curs i l'esforç dels alumnes que s'han examinat dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 i que estan a punt de rebre els seus certificats homologats de curs.

Esperem que tots continuïn amb ganes de seguir aprenent i practicant el català al setembre.

Tot l'equip del CNL L'Heura us desitja bones vacances!

Vols compartir aquesta notícia?