Pràctiques de lèxic dels alumnes del curs Inicial de la Granadella

Activitats complementàries

Van passejar pel poble i van anar caminant fins al mirador de l'Ebre

La setmana passada els alumnes inscrits al curs de nivell Inicial que va començar el mes d'abril a la Granadella van fer una sortida cultural per la població i pels entorns. Durant l'itinerari van practicar vocabulari que prèviament havien treballat a classe, bàsicament relacionat amb el poble i amb el món rural.

L'excursió va començar a la plaça Major, des d'on es van encaminar cap a la part més alta de la Granadella, on hi ha el coll de Bovera. Al punt més elevat del coll hi ha el mirador de l'Ebre, des d'on es pot veure Bovera i fins i tot alguns pobles de la Ribera d'Ebre i del Priorat.

Després de contemplar una vista magnífica i d'admirar les escultures fetes amb elements naturals que hi ha al mirador, van continuar la ruta circular cap a la Granadella. Durant tot el trajecte van anar identificant lèxic relacionat amb els equipaments, amb les vies urbanes i interurbanes, amb el mobiliari urbà i amb els diferents elements de l'entorn natural com plantes, tipus de cultiu o elements constructius com les cabanes de pedra i, fins i tot, els molins del parc eòlic.

Vols compartir aquesta notícia?