Cloenda de tres cursos de català a les Garrigues

Cursos de català

Abans de Sant Joan van acabar dos cursos a les Borges Blanques i un altre a la Granadella

Aquest darrer trimestre s'han dut a terme tres cursos de català de 45 hores de durada a la comarca de les Garrigues. Concretament, s'han impartit un curs de nivell Bàsic 2 en horari de matí i un de nivell Bàsic 1 en horari de tarda a les Borges Blanques; a la Granadella s'ha portat a cap un curs de nivell Inicial en horari de tarda. En total, hi havia 51 persones inscrites.

Durant el curs, els alumnes de les Borges van realitzar diverses activitats complementàries: van visitar el parc del Terrall i el de la Font Vella, es van passejar pels carrers del centre de les Borges per practicar el vocabulari de la ciutat i acomplir petits reptes lingüístics per començar a parlar en català fora de l'aula; el darrer dia de curs el van celebrar amb un esmorzar i un berenar amb menjar típic de cada país. Com a activitat complementària, els alumnes de la Granadella van passejar per l'entorn natural del poble, i l'últim dia van fer una sessió de bingo per recordar els números en català.

Tots els alumnes han valorat molt positivament el fet de poder aprendre la llengua catalana i de tenir l'oportunitat de començar a parlar-la en el seu dia a dia. Està previst que aquesta formació tingui continuïtat a partir del setembre vinent.

Vols compartir aquesta notícia?