Presentació del VxL a Sant Pol de Mar

Voluntariat per la llengua

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Can Coromines

El dilluns 16 de setembre va tenir lloc a la biblioteca de Sant Pol de Mar una presentació del Voluntariat per la llengua (VxL). L'acte va ser organitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol i la Biblioteca Can Coromines.

A la presentació van assistir-hi més de 40 persones entre voluntaris i aprenents, tot un èxit de convocatòria. L'acte també va comptar amb la presència d'Andreu Tresserras, regidor de Comunicació, Noves tecnologies, Transparència i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Pol de Mar.

D'aquesta presentació en sortiran dos grups de tertúlia en català, que es trobaran cada dimarts i dijous a la biblioteca, i deu parelles lingüístiques que properament iniciaran les trobades.

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa impulsat per Política Lingüística i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

Vols compartir aquesta notícia?