Aquesta setmana s'estrena Lassie als cinemes Bages Centre de Manresa

Oci en català

Durant el 2024 s'han doblat o subtitulat en català 34 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura

Els cinemes estrenen quatre pel·lícules en català avui, divendres 7 de juny. Lassie (Una nova aventura) i Robotia arriben a les sales en versió doblada al català, Sylvanian Families la pel·lícula: un regal de Freya en versió doblada i subtitulada en català, i Kiss and Cry en versió subtitulada en català. Avui, als cinemes Bages Centre de Manresa, s’estrena Lassie (Una nova aventura).

El doblatge i subtitulació d'aquests títols té el suport de la Secretaria de Política Lingüística. Durant el 2024 s'han doblat o subtitulat en català 34 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura.

Lassie (Una nova aventura)

La Lassie, la gossa collie més famosa del món, participa en una missió de rescat amb el seu millor amic (en Flo) i els seus nous companys: en Henri, la Kleo i la petita Pippa, una terrier de Jack Russell. Aquesta vegada, el seu objectiu és descobrir i desemmascarar el responsable d'una misteriosa onada de desaparicions de gossos de pedigrí. Les habilitats detectivesques de la Lassie seran clau per a arribar al fons de l'afer.

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Consulteu la cartellera de Cinema en català

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?