Manresa celebra el final de curs amb una Diada Gastronòmica

Cursos de català

El claustre del Museu del Barroc de Manresa va ser la seu de la Diada, que va acollir prop de 300 persones

Els alumnes dels cursos de català de Manresa i participants del Voluntariat per la llengua es van reunir dijous 6 de juny al claustre del Museu del Barroc per celebrar la cloenda dels cursos de català. Malgrat que la tarda era calorosa, el claustre va resultar ser un espai agradable i amb ombra.

La convocatòria va ser un èxit. Els alumnes van elaborar plats, postres i begudes típics dels seus països, que van poder degustar i compartir amb la resta d'assistents. Més tard, es va fer un karaoke amb cançons que l'alumnat havia treballat a classe prèviament. Els cursos de nivell inicial i bàsic van cantar el "Bon dia" d'Els Pets, i els cursos de nivell elemental i intermedi, "Al mar" de Manel. A més de cantar, alguns també es van atrevir a ballar una sardana amb el "Coti x Coti" de The Tyets. Finalment, per acabar la vetllada es va fer un sorteig de premis, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Bages, l'Oficina de Turisme de Manresa, Control Sistemes, Abacus i Cines Bages Centre.

També van assistir-hi el director de Serveis Territorials de Cultura de la Catalunya Central, Francesc Serra Sellarés, i l'assessor per la Llengua Catalana de l'Ajuntament de Manresa, Marc Orriols.

La festa va permetre a l'alumnat del centre establir vincles fora de l'aula i practicar el català en un ambient multicultural, distès i amè.

Vols compartir aquesta notícia?