'Bec d'or i els seus amics' s'estrena en català a Manresa

Oci en català

El doblatge d’aquesta pel·lícula té el suport de la Secretaria de Política Lingüística

Aquesta setmana els cinemes estrenen Bec d'or i els seus amics, en versió doblada al català i Eureka en versió original subtitulada en català. Durant el 2024 s'han doblat o subtitulat en català 37 llargmetratges amb el suport del Departament de Cultura. Avui, als cinemes Bages Centre de Manresa s’estrena Bec d’or i els seus amics. 

Bec d'or i els seus amics

En Bec d'Or és un aguiló perdut que ha estat criat per una família de gallines en un poblet remot. Fa temps que lluita per encaixar en un entorn que no sempre l'accepta tal com és, però no acaba de sortir-se'n. Així que un bon dia, decidit a descobrir la seva veritable identitat, emprèn un viatge cap a Ciutat Aviar, on coneix els seus congèneres, es retroba a si mateix i acaba incorporant-se a un equip d'àligues exploradores. Sembla que finalment ha trobat el seu lloc al món, però l'esclat inoportú d'una guerra aviària que enfronta pollastres i àligues l'obligarà a prendre partit i a triar entre els seus companys d'espècie i la seva família adoptiva.

Flins & Pinículas distribueix aquesta pel·lícula d'animació en versió doblada al català.

Tràiler de Bec d’or i els seus amics

Sales de projecció de Bec d’or i els seus amics

Impuls a la difusió del cinema en català

El català i l'audiovisual són eixos estratègics del Departament de Cultura. El Departament ha obert vies de diàleg amb tots els agents del sector, incloent-hi les plataformes audiovisuals. Així, en aquest àmbit, el Govern i la CCMA han acordat la incorporació de centenars de títols en català a les plataformes audiovisuals. Mitjançant un conveni, la Corporació cedeix doblatges i subtítols perquè les plataformes puguin incorporar-los als seus catàlegs.

Consulteu la cartellera de Cinema en català

Vols compartir aquesta notícia?