L'alumnat del Servei Local de Sant Feliu explica les experiències d'èxit en català a Ràdio Sant Feliu

Cursos de català, Difusió

El Servei Local de Català ha mantingut l'espai quinzenal dins el Magazín de Ràdio Sant Feliu

En aquest espai radiofònic s'ha pogut fer difusió de les informacions relacionades amb els cursos de català en algun dels seus múltiples aspectes: períodes d'inscripció, proves de col·locació, etc.; d'activitats complementàries per als alumnes com sortides culturals o xerrades; dels programes d'activitats del Centre de Normalització Lingüística Roses, com el Voluntariat per la Llengua o l'Ofercat, i de tota classe de novetats vinculades a la llengua catalana.

Aquest semestre, a més, hem pogut escoltar testimonis personals d'èxit de residents estrangers que han après català a partir dels cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística. Diversos alumnes dels cursos de català de Bolívia, Argentina, Sicília, Xile, Hongria, Veneçuela i Ucraïna han explicat a la ràdio la seva experiència amb els cursos de català: quina motivació (sentimental, familiar, laboral, social...) tenien, com hi van contactar, com han progressat, quines ajudes han trobat per parlar-lo, com apliquen els seus coneixements... Històries d'èxit ben diferents!

Es pot accedir als podcasts del programa a través del web de Ràdio Sant Feliu: https://www.radiosantfeliu.cat/programs/el-magazine-de-radio-sant-feliu-1a-hora

o a la pàgina web del CNL: /xarxa/cnlroses/radio/

Vols compartir aquesta notícia?