Acaba el club de lectura fàcil de l'Arboç

Activitats complementàries

Durant el curs s’han comentat nou llibres diferents adaptats a aprenents de català

Sessió del club de lectura de l'Arboç

El 26 de juny es va fer l’última sessió del club de lectura fàcil en català “Llegir per parlar” de l’Arboç, una proposta adreçada a persones amb un nivell bàsic de català que volien millorar la fluïdesa i ampliar vocabulari de forma distesa. Les sessions s'han fet a la Biblioteca de l'Arboç, que ha organitzat l’activitat conjuntament amb el Servei de Català del Baix Penedès del CNL de Tarragona.

L’últim llibre comentat va ser La meva diable porta xancles, d’Anna Tortajada, novel·la adaptada per Mariona Mas. Des que el club de lectura va començar al mes d'octubre, s’han comentat nou llibres diferents i les sessions han tingut una mitjana d’assistència de sis persones.

Els clubs de lectura fàcil són activitats complementàries que fomenten la pràctica oral de la llengua continuada i intensiva en situacions disteses a través de la lectura de llibres adaptats. És una manera de generar aprenentatge de forma vinculada a les emocions. Aquesta activitat s’afegeix a altres que tenen el mateix objectiu, com els grups de conversa, les tardes de joc o les visites a equipaments culturals que es fan a totes les poblacions de l’àmbit territorial de Tarragona.

Vols compartir aquesta notícia?