Amb el Voluntariat per la llengua pel riu Ebre

Voluntariat per la llengua

Setze persones participants al programa van embarcar per iniciar un viatge pel riu Ebre

En el marc de les activitats socioculturals que s'organitzen a les Terres de l'Ebre per promoure la participació del Voluntariat per la llengua (VxL), el dimarts 14 de maig es va organitzar un viatge pel riu Ebre amb el vaixell Lo Sirgador.

A les 19.00 h, setze persones participants al programa van embarcar per iniciar un viatge pel riu Ebre d'hora i mitja, des de l'embarcador del Mercat de Tortosa. El recorregut fluvial va anar des de l'illa i platja de la Xiquina, riu amunt, fins a l'illa dels Bous, riu avall.

Durant el trajecte es van poder observar algunes espècies d'aus endèmiques de la ribera del riu com el milà negre i el blauet, també es van veure nius d'abelleroles, entre altres, mentre s'escoltaven les explicacions del guia turístic sobre fauna, flora, patrimoni històric i vida al riu al llarg dels segles.

Per acabar, es va oferir un tast de pastissets (dolç típic del territori) i un copa de mistela o cava, cosa que va agradar molt als participants, que van acabar la ruta fluvial amb un brindis pel VxL.

Vols compartir aquesta notícia?