Conferència "La meua llengua", a càrrec d'Arturo Gaya, periodista i músic a Gandesa

Activitats complementàries

Una vintena de persones van assistir a la xarrada al Consell Comarcal de la Terra Alta

La sala d'actes del Consell Comarcal de la Terra Alta ha acollit la conferència "La meua llengua", a càrrec d'Arturo Gaya, emmarcada dins les activitats de sensibilització lingüística que organitza el CNL de les Terres de l'Ebre. Aquesta ha estat el tret de sortida d'un cicle de quatre xerrades, adreçades a alumnes i voluntariat d'Alcanar, Gandesa, Tivenys i Tortosa.

A la xerrada hi van assistir una vintena de persones, majoritàriament alumnes del curs de Bàsic 2 del Servei de Català de Gandesa, i altres interessades amb la temàtica, les quals van poder gaudir de les paraules i versos musicats, acompanyats amb guitarra i amb la veu d'Arturo i Elena, que van delectar els assistents i, alhora, els van convidar a participar cantant i taral·lejant algunes tornades. També ens van acompanyar el director del CNL de les Terres de l'Ebre, Sr. Jordi Duran, la consellera del CNL al CCTA, Sra. M. Jesús Ardévol, i la gerenta de l'ens comarcal, Sra. Estefanía Valdés.

Arturo va fer un repàs a la seua trajectòria professional i musical, i a partir de les seues experiències va explicar la importància i la necessitat de preservar la llengua catalana i de tenir-ne cura. Tant els alumnes com el públic van poder gaudir i aprendre de les vivències i saber d'aquest mestre.

Vols compartir aquesta notícia?