Cloenda del Voluntariat per la llengua a Obre't Ebre

Voluntariat per la llengua

L'associació de Roquetes és entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua

El dimecres 19 de juny, a les 10.00 h, es va portar a terme l'acte de cloenda de la II edició del Voluntariat per la llengua d’Obre’t Ebre a la Biblioteca Mercè Lleixà de Roquetes, amb la presència de les persones voluntàries i aprenentes, la presidenta de l'entitat, l'alcalde de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Jesús, que facilita una seu perquè es puguin reunir els participants al programa, i dos regidors de l'Ajuntament de Roquetes, que també faciliten seus per a les trobades dels grups i parelles.

Hi van assistir 70 persones, es van lliurar els diplomes de participació al Voluntariat per la llengua tant a voluntaris com a aprenents i les bosses "Quan parles fas màgia" com a obsequi. A continuació, es va oferir un esmorzar amb especialitats marroquines, preparat per algunes aprenentes.

Hi ha una colla de voluntaris que s'ofereixen com a parella lingüística o bé condueixen grups de conversa amb persones aprenentes de la mateixa població i d'altres de les rodalies en diferents seus, com l'EMD de Jesús o bé Tortosa.

Vols compartir aquesta notícia?