Tertúlia al Casal de Cultura. Una proposta per promoure l’ús oral del català a Montornès

Activitats complementàries > Tertúlies

Cartell de les tertúlies de Montornès

Aquest curs a Montornès neix una nova proposta de pràctica oral en català: la tertúlia al Casal de Cultura, que se suma al Voluntariat per la llengua.

S’engega aquest projecte per animar totes les persones que vulguin practicar el català a venir un cop al mes al Casal de Cultura a fer petar la xerrada durant aproximadament una hora o una hora i mitja.

Es tracta d’una proposta oberta a tothom que tingui uns mínims coneixements de català i que vulgui reforçar-ne la pràctica oral. Aquesta iniciativa de conversa grupal és molt adequada per a tots els alumnes que han acabat el Bàsic 3 (A2) per ajudar-los a no oblidar els coneixements adquirits. També és interessant per a aquelles persones que formen part d'una parella lingüística, per trobar-se amb altra gent que també aprèn català i poder practicar-lo en un entorn segur i en comunitat.

De moment la tertúlia serà inicialment mensual i les trobades d’aquest trimestre seran els dimecres 9 d'octubre, 6 de novembre i 4 de desembre, de 17.30 a 18.30 h aproximadament. Per participar-hi no cal inscripció prèvia i és un activitat gratuïta. En funció de l'èxit que tingui la proposta, el pròxim trimestre es pot estudiar d’ampliar les trobades.

Av. del Riu Mogent, 2 (Casal de Cultura)
Montornès del Vallès

A les 17.30 h.

Vols compartir aquest acte?