La Pilar i la Montse, des de la Fundació Sanitària Mollet, ens conviden a provar-ho en català

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Són la primera parella lingüística que es crea a Mollet en l’àmbit de la salut

Tant la Pilar, de la Fundació Sanitària Mollet, com la Montse, del CAP de Can Pantiquet, van veure aquesta proposta del Voluntariat per la llengua i s’hi van apuntar:

Si parles en català i vols ajudar un/a company/a de feina que necessita practicar aquesta llengua, o bé si et costa parlar en català i vols guanyar seguretat, el Departament de Salut i el Consorci per a la Normalització Lingüística et convidem a participar en el Voluntariat per la llengua. Hi hauràs de dedicar una hora setmanal durant 10 setmanes.

Tot i que van decidir fer el Voluntariat per la llengua virtualment, segurament podran intercanviar algunes trobades presencials, ja que han descobert que viuen a la mateixa població.

Elles animen més companys a “provar-ho en català” i a apuntar-se al Voluntariat per la llengua en l’àmbit de la salut.

Aquesta és una de les actuacions que s’impulsen conjuntament des de la Fundació Sanitària Mollet i el Servei de Català (CPNL).

El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa impulsat per la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització lingüística.

Vols compartir aquesta notícia?